Top

MediYoga introducerades i Tjeckien

Göran Boll Yoga / Internationellt  / MediYoga introducerades i Tjeckien

MediYoga introducerades i Tjeckien

Den 28e augusti höll Ivana Hollan, läkare och MediYoga terapeut den första av två öppna introduktioner till Mediyoga i Ostrov, Tjeckien.  41 personer kom, trängde ihop sig på de 30 platser som fanns och prövade på yogan. Fler ville komma så det väntas ännu fler till det andra yogapasset med Ivana den 29:e.

Introduktionen i Tjeckien blev en succé. Det gavs fantastiska återkopplingar på de 90 minuter med Startpaket 2 som Ivana höll, från både nybörjare och mer erfarna yogalärare. De flesta återkopplade att det var så fint med all medveten andning och vila. Yoga är sedan tidigare omtalat och utbrett i Tjeckien, men det här var något nytt som gav mersmak.

Ivana intervjuades i juni i år av norsk TV, se det inslaget här:

http://senaste.medicinskyoga.se/?post=135

 

Göran Boll

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top