Top

MediYoga på Åland

Göran Boll Yoga / Internationellt  / MediYoga på Åland

MediYoga på Åland

Under en intensiv dag fick vård, media och allmänhet på Åland en introduktion till MediYoga med Göran Boll den 6/9. Arrangörer var Daniel Flöjt, intensivvårdsundersköterska och instruktör i MediYoga och föreningen VÅRT HJÄRTA på Åland.

Vårt Hjärta som startade 1999 och i dag har drygt 500 medlemmar i alla åldrar, är öppen både de som har drabbats av hjärt- kärlsjukdom samt anhöriga, vänner och andra intresserade.

Först ut under dagen var Ålands Radio som gjorde en intervju vilken sändes redan under fredagen. Ett längre reportage bandandes också för sändning senare i september.

Efter lunch var det sedan introduktion på sjukhuset i Mariehamn där ett femtontal sjuksköterskor, sjukgymnaster och annan vårdpersonal fick en introduktion till MediYoga, som slog väl ut. Frågor kom om det skulle kunna bli instruktörsutbildning på sjukhuset.

På eftermiddagen intervjuades sedan Göran av tidningen ÅLAND och därefter ledde han en introduktion för allmänheten. Ett fyrtiotal ålänningar fick pröva på ett yogapass på stol och på andra sätt lära sig mer om MediYoga innan Göran satte sig på sista kvällsbåten över till Sverige.

 

Göran Boll

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top