Top

MediYoga på Berättarministeriet

Göran Boll Yoga / MediYoga  / MediYoga på Berättarministeriet

MediYoga på Berättarministeriet

Berättarministeriet är ett samverkansprojekt mellan kommun, näringsliv och den ideella sektorn. Verksamheten som vänder sig till barn och unga mellan 8-18 år i områden med hög arbetslöshet handlar om att skapa ett Sverige där alla barn och unga är trygga i det skrivna ordet och har förutsättning att aktivt delta i samhällslivet. Flera hundra volontärer inspirerar  barn och unga att erövra det skrivna språket. Initiativtagare är stiftelsen Culture without Borders och verksamhetsansvarig är Dilsa Demirbag-Sten. Läs mer på www.berattarministeriet.se

I samband med ett möte vid sitt HK på Observatoriekullen i Stockholm  den 18/11 fick medarbetare vid Berättarministeriet på måndagmorgonen en introduktion till MediYoga med Göran Boll.

Göran Boll

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top