Top

Tack för ett intensivt 2013

Göran Boll Yoga / MediYoga  / Tack för ett intensivt 2013

Tack för ett intensivt 2013

2013 har varit en intensivt år för planeten och för många av oss som bebor den. ”Extra Allt” är ett passande uttryck, på både gott och ont, i stort som i smått. Vikten av verkliga verktyg att hantera livet med blir allt tydligare. Många har berättat att MediYoga varit ett sådant verktyg för dem.

Jag vill tacka alla som medverkat till att MediYoga växer så det knakar i alla delar av samhället.

Jag vill tacka dig som utbildat dig till instruktör och terapeut, som hjälper till att sprida kunskapen i allt vidare kretsar. Jag vill tacka dig som tillsammans med mig utbildat alla dessa 1200 personer i Sverige och 300 i Norge. Jag vill tacka dig som forskar på MediYoga och därmed bidrar till att bereda väg för oss in i vården och in i det övriga samhället. Jag vill tacka dig som använder MediYoga i din vardag, som går på våra kurser, köper våra CD och säger till på din vårdcentral att de borde ta in MediYoga. Jag vill tacka de mer än sjuttio sjukhus och vårdcentraler som idag erbjuder MediYoga till olika patientgrupper. Jag vill tacka media för att de sedan 2010 när vi kom in i vården, berättar om MediYoga, om och om igen, mer än 100 gånger varje år.

Speciellt och aktuellt vill jag tacka tidningen HÄLSA.s läsare som precis nominerat mig som hälsoprofil till GULDÄPPLET 2013. Det är en stor ära och jag känner mig oerhört stolt över detta. Tack!

Tillsammans med Sara här på IMY är jag medarrangör för ANDNINGENS DAG som HÄLSA arrangerar varje år. Läs mer om detta viktiga arrangemang som rullar i sex städer den 2-3/:e februari: www.andningensdag.se  Anmäl dig och kom till något av de olika arrangemangen och lär dig mer om andningens grundläggande betydelse för hälsa och balans.

Jag önskar alla ett spännande och flödande intressant 2014 – Gott Nytt År !

/Göran

Göran Boll

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top