Top

I AM AT PEACE

Göran Boll Yoga / Aktuellt  / I AM AT PEACE

I AM AT PEACE

Det är inte bara för att det är valår – livet ÄR komplext. Vi strävar så gott vi kan att så balanserat som möjligt förhålla oss till denna värld i intensiv förändring. Vi behöver utvecklas – vi förstår det, och vi vill ha förbättring – men hatar att behöva förändra oss själva. Vanedjur med inkörda rutiner vill vi helst inte ändra på några vanor, än mindre rucka på några egna ”sanningar”. En delikat och svårbemästrad ekvation att få ihop – men det är där vi behöver börja. Hur? Det finns ett uttryck:

– Förbli centrerad så är du fri att röra dig fritt i alla riktningar.

Ungefär så känns det när mästaren, min katt Tao, kryper upp bredvid husse i soffan, rullar över på rygg med husses kind som huvudkudde – och sedan väldigt centrerat far iväg åt alla håll, purrandes sin visdom, mjukt och nöjt, i ungefärlig översättning:

– I AM at Peace (när du ligger still med kinden husse och håller handen precis så där! prrrrrrrrrrr).

Yoga och meditation ÄR fantastiska redskap för att åstadkomma centrering, fokus och närvaro och I AM Projektet är skräddarsytt för uppdraget. Om två veckor, den 3/9, efter en lång varm sommar börjar höstterminen igen här på yogainstitutet, med mina I AM kurser, Ulf Wallgrens MediYoga kurser och Sara Emilionies vackra gongspel. Läs mer om alla våra kurser här på hemsidan. Följ oss också på Facebook och Instagram – fler katter där…..prrrrrr!

Göran Boll

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Top